Android 6.0.1 günümüzde kullanılır mı?

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
Android 6.0.1 günümüzde kullanılır mı? Fikirleriniz neler?

Android 6.0.1 günümüzde kullanılır mı? Fikirleriniz neler?
Şöyle söyleyeyim, Android 6 günümüz için bayağı eski kalıyor. Çoğu modern uygulama artık bu sürümü desteklemiyor. Güvenlik güncellemeleri de çoktan durduğu için bu sürümde kalmak, güvenlik açısından sıkıntılı olacak. Günlük temel işlemler için belki idare eder, ama banka, sosyal medya gibi aktif kullanılan uygulamalarda sorun çıkartır. Eğer cihazın güncellenemiyorsa, artık daha yeni bir cihaza geçmek mantıklı olur.

Youtube destekler.

Youtube destekler.
YouTube zaten desteklenir. Sonuçta sizin kullanmış olduğunuz işletim sistemi de YouTube'un şirketine ait. İnstagram desteklenmez ama Facebook'u kullanabiliyorsunuz.

YouTube zaten desteklenir. Sonuçta sizin kullanmış olduğunuz işletim sistemi de YouTube'un şirketine ait. İnstagram desteklenmez ama Facebook'u kullanabiliyorsunuz.
İnstagram'da destekler ama eski sürümünü kullanırsın.

Tamam.

Sosyal medya uygulamalarını android 6 destekliyor fakat eski sürüm.

Son düzenleme:
İfadeler: RDJ
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…