Android 6.0 Otomatik Sistem Güncellemelerini Kapatmak

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Şu an Note 5 kullanıcısıyım ve telefonumda Android 6.0.1 yüklü ve yeni bir güncelleme geldi Android Nugget'a yükseltme güncellemesi ve bu güncellemeyi ben yapmadım telefon kablosuz bir ağa bağlandığı an hemen telefon sisteminde güncelleme varsa indiriyor benden izin almadan sormadan. Ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilim kapatmak istiyorum bu saçmalığı. Çünkü ben telefonu ilk gün kurulu olarak gelen sistemle kullanmayı seviyorum ve güncellemek istemiyorum. Bilinçli eskitme yöntemine inanıyorum ve her güncellemede telefon ya yavaşlıyor ya da pili çabuk bitmeye başlıyor. Bu yüzden bunu kapatmanın bir yolunu arıyorum. Ben bulamadım birde sizlere danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
7.0 yüklemen yararına olur. Bilinçli eskitme eskiden Apple firmasının uyguladığı bir politikaydı. Samsung bu işlere başvurmadı, Nougat güncellemesi ile arayüz tarafında iyileştirmeler var, ben yüklemeni tavsiye ediyorum. Kapatmak istiyorsan da ayarlar kısmından cihaz hakkında bölümüne gir, oradan da sistem güncellemeleri kısmı var, kapat ile ilgili bir ayar olabilir.

7.0 yüklemen yararına olur. Bilinçli eskitme eskiden Apple firmasının uyguladığı bir politikaydı. Samsung bu işlere başvurmadı, Nougat güncellemesi ile arayüz tarafında iyileştirmeler var, ben yüklemeni tavsiye ediyorum. Kapatmak istiyorsan da ayarlar kısmından cihaz hakkında bölümüne gir, oradan da sistem güncellemeleri kısmı var, kapat ile ilgili bir ayar olabilir.

Hayır hocam hepsi yapıyor buna inanıyorum ben. Ayarlarda kapat diye bir şey yok hocam. Sadece kablosuz ile indir seçeneği var ve manuel kurulum yapma seçeneği var. Yani telefon illaki indiriyor kendi kendine bana sormuyor sadece kurma işlemini bana bırakıyor ki sanırım telefonu kapatıp açınca kendisi otomatik olarak kuracak bu yüzden telefonu kapatıp açmayada korkuyorum. Bir çözümü olmalı bunun ya

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı