J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 23 Ağustos 2018 #1 Böyle bir şey fark ettim, arada bildirim çubuğunu indirdiğimde özel mod güç tasarrufu ve bu hafif mavi oluyor. 1 sn falan sürüyor SS'de zor yakaladım. Bu nedir? Kapalılar ama bu şekilde hafif mavilikleri var arada yakalıyorum 1 sn sonra düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2018
Böyle bir şey fark ettim, arada bildirim çubuğunu indirdiğimde özel mod güç tasarrufu ve bu hafif mavi oluyor. 1 sn falan sürüyor SS'de zor yakaladım. Bu nedir? Kapalılar ama bu şekilde hafif mavilikleri var arada yakalıyorum 1 sn sonra düzeliyor.
J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 24 Ağustos 2018 #2 Bilen var mı arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2018
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Ağustos 2018 #3 Bluetooth aktif mi?
J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 24 Ağustos 2018 #4 THE_MILLER dedi: Bluetooth aktif mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 24 Ağustos 2018 #5 Sorunun kendisi bir Android hatasıdır. Bazı simgelerin öyle olması normaldir ve o simgeleri yöneten uygulamadan kaynaklanır.
Sorunun kendisi bir Android hatasıdır. Bazı simgelerin öyle olması normaldir ve o simgeleri yöneten uygulamadan kaynaklanır.
J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 24 Ağustos 2018 #6 Kerem00 dedi: Sorunun kendisi bir Android hatasıdır. Bazı simgelerin öyle olması normaldir ve o simgeleri yöneten uygulamadan kaynaklanır. Genişletmek için tıkla... Her zaman olmuyor ve özel mod güç tasarrufunda daha sık çok kısa süreli oluyor. 1 saniye gibi geri gidiyor.
Kerem00 dedi: Sorunun kendisi bir Android hatasıdır. Bazı simgelerin öyle olması normaldir ve o simgeleri yöneten uygulamadan kaynaklanır. Genişletmek için tıkla... Her zaman olmuyor ve özel mod güç tasarrufunda daha sık çok kısa süreli oluyor. 1 saniye gibi geri gidiyor.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 24 Ağustos 2018 #7 Silinen üye dedi: Her zaman olmuyor ve özel mod güç tasarrufunda daha sık çok kısa süreli oluyor. 1 saniye gibi geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sıkıntı dediğim şey. Eğer simgeler sinirinizi bozuyor ise bildirim bölümünü düzenleyerek onları ortadan kaldırabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Her zaman olmuyor ve özel mod güç tasarrufunda daha sık çok kısa süreli oluyor. 1 saniye gibi geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sıkıntı dediğim şey. Eğer simgeler sinirinizi bozuyor ise bildirim bölümünü düzenleyerek onları ortadan kaldırabilirsiniz.