Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 20 Aralık 2020 #1 Arka plan bu: Ama yapınca bu oluyor: Bunun çözüme. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2020
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #2 Resim ekran çözünürlüğünden büyük olduğu için oluyor. Artı 0 Eksi
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 20 Aralık 2020 #3 @Bowser Koopa Bunu deneyebilir misin? Son düzenleme: 20 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 20 Aralık 2020 #4 Kendi ekran çözünürlüğünle aynı görseli arka plan yaparsan veya bu görseli ekran çözünürlüğünün aynısına çevirirsen sorun çözülür. Artı 0 Eksi
Kendi ekran çözünürlüğünle aynı görseli arka plan yaparsan veya bu görseli ekran çözünürlüğünün aynısına çevirirsen sorun çözülür.
D3M0CR1TUS Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #5 Bowser Koopa dedi: Arka plan bu: Eki Görüntüle 791585 Ama yapınca bu oluyor: Eki Görüntüle 791629 Bunun çözüme. Genişletmek için tıkla... Kanka bu biraz normal. Resim ekran çözünürlüğünden büyük. Yani ne yaparsan yap bu şekilde olacak. Ben aynı durumu tablette de yaşamıştım. Artı 0 Eksi
Bowser Koopa dedi: Arka plan bu: Eki Görüntüle 791585 Ama yapınca bu oluyor: Eki Görüntüle 791629 Bunun çözüme. Genişletmek için tıkla... Kanka bu biraz normal. Resim ekran çözünürlüğünden büyük. Yani ne yaparsan yap bu şekilde olacak. Ben aynı durumu tablette de yaşamıştım.
KS KS Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 20 Aralık 2020 #6 DellaPesco dedi: @Bowser Koopa Bunu deneyebilir misin? Eki Görüntüle 791654 Genişletmek için tıkla... Fermion dedi: Kendi ekran çözünürlüğünle aynı görseli arka plan yaparsan veya bu görseli ekran çözünürlüğünün aynısına çevirirsen sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... D3M0CR1TUS dedi: Kanka bu biraz normal. Resim ekran çözünürlüğünden büyük. Yani ne yaparsan yap bu şekilde olacak. Ben aynı durumu tablette de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Olmadı kendi çözünürlüğümde olmadı senin attığında Ama ekranı sağ kısmına gidince resmin sağ kısmı yani devamı geliyo galiba bu yüzden bu özellik nasıl kapatılır? Son düzenleme: 20 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
DellaPesco dedi: @Bowser Koopa Bunu deneyebilir misin? Eki Görüntüle 791654 Genişletmek için tıkla... Fermion dedi: Kendi ekran çözünürlüğünle aynı görseli arka plan yaparsan veya bu görseli ekran çözünürlüğünün aynısına çevirirsen sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... D3M0CR1TUS dedi: Kanka bu biraz normal. Resim ekran çözünürlüğünden büyük. Yani ne yaparsan yap bu şekilde olacak. Ben aynı durumu tablette de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Olmadı kendi çözünürlüğümde olmadı senin attığında Ama ekranı sağ kısmına gidince resmin sağ kısmı yani devamı geliyo galiba bu yüzden bu özellik nasıl kapatılır?