Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 3 Şubat 2021 #1 Selamlar, kamera ile düz fotoğraf çektiğimde yandan, yandan çekince duz oluyor sanki. Wide screen gibi, fotoğraf çekemiyorum artık gıcık oldum. Bunu düz yatay çektim ama böyle yamuk oluyor. Çözümü var mı bunun?
Selamlar, kamera ile düz fotoğraf çektiğimde yandan, yandan çekince duz oluyor sanki. Wide screen gibi, fotoğraf çekemiyorum artık gıcık oldum. Bunu düz yatay çektim ama böyle yamuk oluyor. Çözümü var mı bunun?
RanopXERmoloto Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 3 Şubat 2021 #2 Başka bir fotoğraf çekme uygulamasıyla deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 9 Şubat 2021 #3 RanopXERmoloto dedi: Başka bir fotoğraf çekme uygulamasıyla deneyin. Genişletmek için tıkla... olmuyor Artı 0 Eksi
RanopXERmoloto dedi: Başka bir fotoğraf çekme uygulamasıyla deneyin. Genişletmek için tıkla... olmuyor