Custom ROM Android 7' Custom ROM önerisi

Degine

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Excalibur G870 (RTX 4060 Mobil, İntel Core i5-12450H, 32GB RAM, 1 TB SSD)
Milattan Kalma Makine: Samsung R530 (GeForce GT100, İntel Core İ3-330, 3GB RAM, 320GB HDD)
Geçenlerde de bu konuyu açmıştım. (Erişmek için tıkla) Android 7 (namı diğer nougat) indireceğim. Cihaz eski evet. ArrowOS'un Android 7 versiyonunu aradım ama bulamadım. ArrowOS'un Android 7 versiyonu var mıdır? Ya da diğer Custom ROM'lardan önereceğiniz varsa söyleyebilir misiniz? (arrow OS gibi stabil bir işletim sistemi olursa sevinirim.)

İyi marka ve model link içerisinde belirtilmiş ama tekrar konu açarkende belirtmeniz şart.

Haricinde bu tablet için geniş bir ROM yelpazesi yok. Önünüze ne gelirse deneme yanılma yöntemi ile yüklemeniz gerekiyor ama KitKat serisinden cihazları Lollipop ve üstü sistemlere yükseltince bir stabilite beklemeyin.

İyi marka ve model link içerisinde belirtilmiş ama tekrar konu açarkende belirtmeniz şart.

Tabletim Samsung SM-T113 olup bir kere Custom ROM yükledim. O yüzden başka Custom ROM arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı