Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #1 Arkadaşlarım ile konuşurken atılan emojileri göremiyorum X olarak gözüküyor ya da güzel bir emoji atamıyorum, bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Arkadaşlarım ile konuşurken atılan emojileri göremiyorum X olarak gözüküyor ya da güzel bir emoji atamıyorum, bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Ekim 2020 #2 Root erişimi ile emoji paketleri atılabiliyordu sanırım.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #3 Kokona Shiki dedi: Root erişimi ile emoji paketleri atılabiliyordu sanırım Genişletmek için tıkla... Bunla ilgili bir video var mı?
Kokona Shiki dedi: Root erişimi ile emoji paketleri atılabiliyordu sanırım Genişletmek için tıkla... Bunla ilgili bir video var mı?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Ekim 2020 #4 Esperoja dedi: Bunla ilgili bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genelde iOS emojileri yapmak için kullanıyor bu yöntem.
Esperoja dedi: Bunla ilgili bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genelde iOS emojileri yapmak için kullanıyor bu yöntem.