ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2023 #1 Merhaba. Android 8.0 tabletimi sıfırlayınca Android 4.4.2 oldu. Bunu nasıl düzelteceğim? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Android 8.0 tabletimi sıfırlayınca Android 4.4.2 oldu. Bunu nasıl düzelteceğim? Yardımcı olur musunuz?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #2 ruzgar67 dedi: Merhaba. Android 8.0 tabletimi sıfırlayınca Android 4.4.2 oldu. Bunu nasıl düzelteceğim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle birşey olamaz ki.
ruzgar67 dedi: Merhaba. Android 8.0 tabletimi sıfırlayınca Android 4.4.2 oldu. Bunu nasıl düzelteceğim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle birşey olamaz ki.
ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2023 #3 Emir Bozat dedi: Böyle bir şey olamaz ki. Genişletmek için tıkla... Ben de anlayamadım ama maalesef oldu. Eski tabletimde de aynı durumu yaşamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Emir Bozat dedi: Böyle bir şey olamaz ki. Genişletmek için tıkla... Ben de anlayamadım ama maalesef oldu. Eski tabletimde de aynı durumu yaşamıştım.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #4 ruzgar67 dedi: Ben de anlayamadım ama maalesef oldu. Eski tabletimde de aynı durumu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bi fotoğraf atabilir misiniz?
ruzgar67 dedi: Ben de anlayamadım ama maalesef oldu. Eski tabletimde de aynı durumu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bi fotoğraf atabilir misiniz?
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #5 Böyle bir şey olamaz hocam imkansız. Bir de eğlenmek için konular açmayın artık.
ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2023 #6 Emir Bozat dedi: Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Emir Bozat dedi: Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi Android sürümü 4.4.2. Dosya Ekleri 17018856921602626828885765946548.jpg 104 KB · Görüntüleme: 85
Emir Bozat dedi: Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Emir Bozat dedi: Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi Android sürümü 4.4.2.
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 6 Aralık 2023 #7 Emir Bozat dedi: Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bi fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazda root varise olabilir.
Emir Bozat dedi: Sıfırlama sonrası sürüm düşürme olmaz hocam çünkü siz içinde olan sistemi sıfırlıyorsunuz bi fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazda root varise olabilir.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #8 ruzgar67 dedi: Gördüğünüz gibi Android sürümü 4.4.2. Genişletmek için tıkla... Cihazınıza önceden bir tema vardır 8 sanıyorsunuzdur ki 8 ROM'u kurup sıfırlasanız bile gene 8 olur değişiklik olmaz kısaca böyle bir şeyin olmasına imkan yok ayrıca baktım cihazınız için resmi şekilde 8 romu yok resmi olmayan bir yazılımda yok.
ruzgar67 dedi: Gördüğünüz gibi Android sürümü 4.4.2. Genişletmek için tıkla... Cihazınıza önceden bir tema vardır 8 sanıyorsunuzdur ki 8 ROM'u kurup sıfırlasanız bile gene 8 olur değişiklik olmaz kısaca böyle bir şeyin olmasına imkan yok ayrıca baktım cihazınız için resmi şekilde 8 romu yok resmi olmayan bir yazılımda yok.
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #9 ruzgar67 dedi: Gördüğünüz gibi Android sürümü 4.4.2. Genişletmek için tıkla... 1.Resimde gösterilen tablet modeli asla Android 8 almadı. 2. "Tablet hakkında" yazması gerekirken "telefon kişisi hakkında" yazıyor bu da yalan olduğunu kanıtlıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
ruzgar67 dedi: Gördüğünüz gibi Android sürümü 4.4.2. Genişletmek için tıkla... 1.Resimde gösterilen tablet modeli asla Android 8 almadı. 2. "Tablet hakkında" yazması gerekirken "telefon kişisi hakkında" yazıyor bu da yalan olduğunu kanıtlıyor.
ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2023 #10 Konu troll değildi gerçekten böyle oldu.