xelys Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 252 17 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Android 8 sürümlü telefondaki tüm yazıların rengini sarı yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yapılıyorsa nasıl yapılır? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Android 8 sürümlü telefondaki tüm yazıların rengini sarı yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yapılıyorsa nasıl yapılır? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #2 Google Play üzerinde yüzlerce kişileştirme uygulaması var birazcık baksanız eminim bulursunuz.
MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 xelys dedi: Merhaba arkadaşlar, Android 8 sürümlü telefondaki tüm yazıların rengini sarı yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yapılıyorsa nasıl yapılır? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazı rengini bilmiyorum ama mavi ışık filtresi ile benim telefonum sarımsı bir renge bürünüyor. Tavsiye ederim.
xelys dedi: Merhaba arkadaşlar, Android 8 sürümlü telefondaki tüm yazıların rengini sarı yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yapılıyorsa nasıl yapılır? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazı rengini bilmiyorum ama mavi ışık filtresi ile benim telefonum sarımsı bir renge bürünüyor. Tavsiye ederim.