S sftsft Hectopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 62 31 Aralık 2020 #1 Merhaba... 2 tane Android telefon arasında kaldım. Özellikleri daha yüksek olanın işletim sistemi Android 9 ne yazık ki... Güncelleme alıp almayacağı da belli değilmiş. Çok fark eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Merhaba... 2 tane Android telefon arasında kaldım. Özellikleri daha yüksek olanın işletim sistemi Android 9 ne yazık ki... Güncelleme alıp almayacağı da belli değilmiş. Çok fark eder mi?
mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 446 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 31 Aralık 2020 #2 Bence güncel olandan gitmelisin. Hangi modeller bunlar acaba?
S sftsft Hectopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 62 1 Ocak 2021 #3 mrramen dedi: Bence güncel olandan gitmelisin. Hangi modeller bunlar acaba? Genişletmek için tıkla... İnfinix Hot 8 i gözüme kestirdim ama Android 9 yüklü telefonda hocam.
mrramen dedi: Bence güncel olandan gitmelisin. Hangi modeller bunlar acaba? Genişletmek için tıkla... İnfinix Hot 8 i gözüme kestirdim ama Android 9 yüklü telefonda hocam.