c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 8 Mart 2021 #1 Resimde görüldüğü gibi navigasyon çubuğunda 3 nokta var ve kapatamıyorum. İşime de yaramıyor. Nasıl yok edebilirim?
Resimde görüldüğü gibi navigasyon çubuğunda 3 nokta var ve kapatamıyorum. İşime de yaramıyor. Nasıl yok edebilirim?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 8 Mart 2021 #2 KenKaneki6101 dedi: Resimde görüldüğü gibi navigasyon çubuğunda 3 nokta var ve kapatamıyorum. İşime de yaramıyor. Nasıl yok edebilirim? Eki Görüntüle 912686 Genişletmek için tıkla... Kilit ekranında mı böyle sadece?
KenKaneki6101 dedi: Resimde görüldüğü gibi navigasyon çubuğunda 3 nokta var ve kapatamıyorum. İşime de yaramıyor. Nasıl yok edebilirim? Eki Görüntüle 912686 Genişletmek için tıkla... Kilit ekranında mı böyle sadece?
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 8 Mart 2021 #3 Midisal dedi: Kilit ekranında mı böyle sadece? Genişletmek için tıkla... Hayır normalde de var ama sadece kilit ekranında basabiliyorum Nedeni Buldum Tabletin özelliği çıktı basınca launcher ayarları açılıyor yinede teşekkürler Son düzenleme: 8 Mart 2021
Midisal dedi: Kilit ekranında mı böyle sadece? Genişletmek için tıkla... Hayır normalde de var ama sadece kilit ekranında basabiliyorum Nedeni Buldum Tabletin özelliği çıktı basınca launcher ayarları açılıyor yinede teşekkürler