Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #1 AdBlock kullanıyordum fakat telefonum bozulup, format atınca gitti. Adını hatırlayamıyorum. Youtube ve Twitch uygulamalarında çok fazla reklam çıkıyor. Önerebileceğiniz uygulama var mı? Tarayıcı bazlı istemiyorum. Telefonum rootlu.
AdBlock kullanıyordum fakat telefonum bozulup, format atınca gitti. Adını hatırlayamıyorum. Youtube ve Twitch uygulamalarında çok fazla reklam çıkıyor. Önerebileceğiniz uygulama var mı? Tarayıcı bazlı istemiyorum. Telefonum rootlu.
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 17 Haziran 2017 #2 Seven Adclear çok başarılı. Root gerektirmez. AdClear Ad Blocker for Android
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 17 Haziran 2017 #3 Adawaykullanabilirsin.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #4 Plyra dedi: Adawaykullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yükledim. Teşekkürler, konu kilitlenebilir. Bu konu hala güncel. İşe yaramamış o program. Hala reklam çıkıyor
Plyra dedi: Adawaykullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yükledim. Teşekkürler, konu kilitlenebilir. Bu konu hala güncel. İşe yaramamış o program. Hala reklam çıkıyor
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Temmuz 2017 #5 Bir de Adblock Browser var. Onu kullanmış mıydınız?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #6 Silinen üye dedi: Bir de Adblock Browser var. Onu kullanmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı bazlı istemiyorum. Uygulama üzerindeki reklamları kaldırması gerek.
Silinen üye dedi: Bir de Adblock Browser var. Onu kullanmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı bazlı istemiyorum. Uygulama üzerindeki reklamları kaldırması gerek.
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Temmuz 2017 #7 Ne gibi uygulamalar?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #8 Silinen üye dedi: Ne gibi uygulamalar? Genişletmek için tıkla... Youtube, twitch. Bu uygulamalarda telefonla video izlerken araya reklamlar giriyor ya onu engellemek için.
Silinen üye dedi: Ne gibi uygulamalar? Genişletmek için tıkla... Youtube, twitch. Bu uygulamalarda telefonla video izlerken araya reklamlar giriyor ya onu engellemek için.
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Temmuz 2017 #9 Hocam harici uygulamalar hakkında fazla bilgim yok ama mobil platformda Firefox'ta eklentiler çalışıyor.
Hocam harici uygulamalar hakkında fazla bilgim yok ama mobil platformda Firefox'ta eklentiler çalışıyor.