Android Ana Ekranda Reklam Virüsü

stillwerise44

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Nere cehennemden geldiğini bilmediğim bir virüs bulaşmış durumda telefonuma. Olur olmadık yerde yok Facebook reklamı, yok Almanca reklam bin bir türlü reklam çıkıyor ve zaten ittire kaktıra kullanabildiğim 5 senelik Galaxy S3'üm reklam virüsünden sonra çok daha yavaşladı YouTubeda video izlerken bile kasmakta. CyanogenMod Android 4.4.4 yüklemeyi düşünüyorum ancak o zamana kadar bu illetten nasıl kurtulabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Aynısı başıma geldi nereden geldiği belirsizdi sonra QR kod okuyucu uygulamanın kapalı olsa bile ana ekranda böyle şeyler çıkardığını farkettim. Şüpheli uygulamaları silme yöntemiyle buldum yani. Geçmiş olsun umarım çözüme ulaşırsın.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Genelde korsan apk sonrası yaşanan bir sorun. Kurulu uygulamalara git ve en aşağıda iconu olmayan bir yazılım var onu bul ve kaldır. Sorun düzelecektir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı