Android araç ekranı Megane 4'te düzgün çalışır mı?

dorukyorulmaz59

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar aracım 2022 joy Megane 4 sonradan for X marka 4/64 kablosuz CarPlay kablolu Android Auto özelliği bulunan cihaz taktırdım fakat şunu sormak istiyorumç bu satılan carlinkit gibi kabloluyu kablosuza ceviren cihazdan alırsam düzgün çalışır mı? Yani Android telefon kullanıyoruz ailecek amacımız kablosuz kullanmak?

Selamlar aracım 2022 joy Megane 4 sonradan for X marka 4/64 kablosuz CarPlay kablolu Android Auto özelliği bulunan cihaz taktırdım fakat şunu sormak istiyorumç bu satılan carlinkit gibi kabloluyu kablosuza ceviren cihazdan alırsam düzgün çalışır mı? Yani Android telefon kullanıyoruz ailecek amacımız kablosuz kullanmak?

Düzgün çalışanı var, kötü çalışanı var. Tamamen alacağınız ürünün ücretine bağlı bir durum bu.
Daha düşük fiyatlara kötü ürünler denk geliyor.
Neden kablosuz destekli bir ekran almadınız en başında?
Kablosuz yapmak için alınan cihazlar neredeyse ekran kadar pahalı.

Düzgün çalışanı var, kötü çalışanı var. Tamamen alacağınız ürünün ücretine bağlı bir durum bu.
Daha düşük fiyatlara kötü ürünler denk geliyor.
Neden kablosuz destekli bir ekran almadınız en başında?
Kablosuz yapmak için alınan cihazlar neredeyse ekran kadar pahalı.
Onlar opsiyon olarak degilde pakette olurlar genelde megane 4te de oyle

Sonradan multimedya takılmış. Opsiyon ve paket ne alaka?
İçerisinde kablosuz CarPlay ve Android Auto destekleyen multimedya cihazları var. Konu sahibine neden o modelleri tercih etmediğini sordum.

Benim taktırdığım zamanda kablosuz Android Auto desteği yoktu cihazlarda ben taktırdıktan 8 ay sonra geldi o yüzden.

İyi bir şey alırsan sorun olmaz ancak yine bağlantıda kopma ve ekranda kasma olur. En aza indirmek için iyi bir modül alabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı