SchLaZer Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Android Auto'da sağ üstteki geliştirici seçeneklerini bulamıyorum geliştirici modunuda açtım ama yok.
Android Auto'da sağ üstteki geliştirici seçeneklerini bulamıyorum geliştirici modunuda açtım ama yok.
Çözüm Heribert Yavuz 30 Ağustos 2024 SchLaZer dedi: Android Auto'da sağ üstteki geliştirici seçeneklerini bulamıyorum geliştirici modunuda açtım ama yok. Genişletmek için tıkla... Sürüm ve izin bilgilerine birkaç kez bas. 3 noktadan çıkıyor.
SchLaZer dedi: Android Auto'da sağ üstteki geliştirici seçeneklerini bulamıyorum geliştirici modunuda açtım ama yok. Genişletmek için tıkla... Sürüm ve izin bilgilerine birkaç kez bas. 3 noktadan çıkıyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 30 Ağustos 2024 #2 SchLaZer dedi: Android Auto'da sağ üstteki geliştirici seçeneklerini bulamıyorum geliştirici modunuda açtım ama yok. Genişletmek için tıkla... Sürüm ve izin bilgilerine birkaç kez bas. 3 noktadan çıkıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
SchLaZer dedi: Android Auto'da sağ üstteki geliştirici seçeneklerini bulamıyorum geliştirici modunuda açtım ama yok. Genişletmek için tıkla... Sürüm ve izin bilgilerine birkaç kez bas. 3 noktadan çıkıyor.
KS KS SchLaZer Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Eki Görüntüle 2297865 Sürüm ve izin bilgilerine birkaç kez bas. Eki Görüntüle 2297867 3 noktadan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... oldu teşekkürler Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Eki Görüntüle 2297865 Sürüm ve izin bilgilerine birkaç kez bas. Eki Görüntüle 2297867 3 noktadan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... oldu teşekkürler