H Hz.Jagermeister Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 30 9 Mart 2024 #1 Android Auto için Type-C şarj kablosu almak istiyorum. Nasıl bir kablo almam gerekiyor öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
Android Auto için Type-C şarj kablosu almak istiyorum. Nasıl bir kablo almam gerekiyor öneriniz var mı?
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Android Auto ile şarj kablosunu anlayamadım, kablo ile veri aktarılmayacak mı? Ne şarjı.
H Hz.Jagermeister Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 30 9 Mart 2024 #3 Canak anten dedi: Android Auto ile şarj kablosunu anlayamadım, kablo ile veri aktarılmayacak mı? Ne şarjı. Genişletmek için tıkla... Android auto kullanırken şarj olmuyor mu?
Canak anten dedi: Android Auto ile şarj kablosunu anlayamadım, kablo ile veri aktarılmayacak mı? Ne şarjı. Genişletmek için tıkla... Android auto kullanırken şarj olmuyor mu?
Rocky Balboa Megapat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Canak anten dedi: Android Auto ile şarj kablosunu anlayamadım, kablo ile veri aktarılmayacak mı? Ne şarjı. Genişletmek için tıkla... Şarj ve veri kablosu farklı şey mi? Kablo tavsiye istiyor adam işte neyini anlamadın...
Canak anten dedi: Android Auto ile şarj kablosunu anlayamadım, kablo ile veri aktarılmayacak mı? Ne şarjı. Genişletmek için tıkla... Şarj ve veri kablosu farklı şey mi? Kablo tavsiye istiyor adam işte neyini anlamadın...
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 Hz.Jagermeister dedi: Android Auto kullanırken şarj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Veri akrarım hızından bahsediyorum, eğer Bluetooth ile bağlanmayacaksanız veri iletim gücü yüksek bir kablo seçin.
Hz.Jagermeister dedi: Android Auto kullanırken şarj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Veri akrarım hızından bahsediyorum, eğer Bluetooth ile bağlanmayacaksanız veri iletim gücü yüksek bir kablo seçin.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 9 Mart 2024 #6 Bir - İki - Üç - Dört - Beş - Altı Bunlar olur gibi. Bütçene ve nasıl bir şey istediğine göre beğendiğini al derim.
Bir - İki - Üç - Dört - Beş - Altı Bunlar olur gibi. Bütçene ve nasıl bir şey istediğine göre beğendiğini al derim.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 9 Mart 2024 #7 UGreen, Baseus gibi kaliteli markalara bakın.