Android Auto Reno Austral uygulama aracın ekranına yansımamaya başladı

34lucifer28

Hectopat
Merhaba, yaklaşık 4 aydır reno austral aracımda Android Auto uygulamasını kablosuz kullanabiliyordum. Ancak bugün uygulama aracın ekranına yansımamaya başladı. Kablolu olarak deniyorum hiçbir sorun yok. Kabloyu çıkarıyorum Google maps veya diğer uygulamalar aracın ekranına gelmiyor. Sadece telefon görüşmesi ve sese izin veriyor. Araçtan telefonu unut diyorum ve tekrar eşleştiriyorum ancak çözülmüyor. Daha önce yaşayan var mı? Teşekkürler.

dediğiniz aracı kullanan kişiye burada rastlamanız zor hocam bendede peugeot 3008 var ondada oluyor fransız aracı oluyor bazen ama servise götürmenizde fayda var zaten araç yeni bir model

Dediğiniz aracı kullanan kişiye burada rastlamanız zor hocam bende de Peugeot 3008 var onda da oluyor Fransız aracı oluyor bazen ama servise götürmenizde fayda var zaten araç yeni bir model.

Teşekkürler hocam. Aracı park ettim bekleme esnasında multimedia ekranını biraz kurcalayayım dedim. Malüm özelliklerini keşfedeyim diye, multimedia ekranını güvenli modda başlat diye bir alana tıkladım. Sonra güvenli moddan çıkardım bu sorun başladı. Kabloyla bağlanıyorum hiçbir sorun yok. CarPlay ile Apple bağlıyorum kablosuz yine sorun yok ama her zaman kullandığım Android telefon olunca ekrana yansımamaya başladı. Delireceğim 😀. Teşekkürler yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı