fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 23 Eylül 2017 #1 Ben yanlışlıkla bu linke girdim bir uygulamadan. Virüstotal temiz dedi. Sizce bu link güvenilir midir? Eraser | Background Eraser for Android Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2017
Ben yanlışlıkla bu linke girdim bir uygulamadan. Virüstotal temiz dedi. Sizce bu link güvenilir midir? Eraser | Background Eraser for Android
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #2 Şunu kullansan? #Eraser | Google Play
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 23 Eylül 2017 #3 Selim C. dedi: Şunu kullansan? #Eraser | Google Play Genişletmek için tıkla... Hocam ben uygulamayı en az 3 aydır kullanıyorum zaten. Linki sordum. Teşekkürler.
Selim C. dedi: Şunu kullansan? #Eraser | Google Play Genişletmek için tıkla... Hocam ben uygulamayı en az 3 aydır kullanıyorum zaten. Linki sordum. Teşekkürler.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #4 Siteden indirme yapmadığına göre ve antivirüs uygulamaların aktif olduğuna göre, sorun olacağını sanmam.
Siteden indirme yapmadığına göre ve antivirüs uygulamaların aktif olduğuna göre, sorun olacağını sanmam.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 23 Eylül 2017 #5 Selim C. dedi: Siteden indirme yapmadığına göre ve antivirüs uygulamaların aktif olduğuna göre, sorun olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattım bir şey bulamadı. Telefonumun WI-FI'si kapalıydı galiba girerken, hemen kapattığım için hatırlayamıyorum. Teşekkürler.
Selim C. dedi: Siteden indirme yapmadığına göre ve antivirüs uygulamaların aktif olduğuna göre, sorun olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattım bir şey bulamadı. Telefonumun WI-FI'si kapalıydı galiba girerken, hemen kapattığım için hatırlayamıyorum. Teşekkürler.