Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 20 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar yatak odamda hem PS4 hem televizyon izlemek için eski televizyonu kurdum ama YouTube Netflix vs yok Trendyol'da bir ürün buldum inat box filan kurulur yazıyor inat box benim bildiğim yasa dışı bir şey böyle bir şeyin Trendyol'da satılmasına nasıl izin veriyorlar? Linkini bırakıyorum bu ürünü kullansam bir sıkıntı çıkar mı?LESGO Ultra Hd Android 12.1 Tv Box 4k Android Tvmedya Oynatıcı Tv Stick Smarttv Wifi 5g En Güncelversiyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Arkadaşlar yatak odamda hem PS4 hem televizyon izlemek için eski televizyonu kurdum ama YouTube Netflix vs yok Trendyol'da bir ürün buldum inat box filan kurulur yazıyor inat box benim bildiğim yasa dışı bir şey böyle bir şeyin Trendyol'da satılmasına nasıl izin veriyorlar? Linkini bırakıyorum bu ürünü kullansam bir sıkıntı çıkar mı?LESGO Ultra Hd Android 12.1 Tv Box 4k Android Tvmedya Oynatıcı Tv Stick Smarttv Wifi 5g En Güncelversiyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.610 Çözümler 83 20 Haziran 2024 #2 Android TV box/stick gayet yasal bir donanım.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 20 Haziran 2024 #3 Furkan1461 dedi: Android TV box/stick gayet yasal bir donanım. Genişletmek için tıkla... Hocam başlık bir tık sıkıntı olmuş içinde inatbox filan var dediler diye dedim.
Furkan1461 dedi: Android TV box/stick gayet yasal bir donanım. Genişletmek için tıkla... Hocam başlık bir tık sıkıntı olmuş içinde inatbox filan var dediler diye dedim.
47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 20 Haziran 2024 #4 Crowzz1903 dedi: Hocam başlık bir tık sıkıntı olmuş içinde inatbox filan var dediler diye dedim. Genişletmek için tıkla... İnatbox olsa bile bir sorun olmaz hocam kullanın.
Crowzz1903 dedi: Hocam başlık bir tık sıkıntı olmuş içinde inatbox filan var dediler diye dedim. Genişletmek için tıkla... İnatbox olsa bile bir sorun olmaz hocam kullanın.