Android Box önerisi

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Eski televizyonda hem oyun hem de dizi film izlemek için Xbox alacaktım ama bütçemi zorlamak istemediğim için Android box a yönelmek istedim sağlam bir Android box kasma donma olmayan IP TV yükleyebileceğim bir öneride bulunabilir misiniz?
Aklımda Nokia 8000 var fakat 8010 ile aralarında güzel özellik farklılıkları var ise 8010'a çıkmaya çalışacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uzun zamandır aklımda Next Star ile aralarında dağlar kadar fark var mıdır arada fiyat farkına değer mi?
Sen ciddimisin? Resmen Mercedes vs Fiat gibi birşey olmuş:) tabiki Nokia box 8010 çok daha üstün. Hafıza, USB giriş sayısı, USB type C, işlemci, ram, ethernet girişi (Giga), wifi 6 vs vs. Resmen 2 katı fark var aralarında:) Android box eğlenmek stress atmak için alınır. TV izlerken sinir olmak için değil. Tercih senin günümüzde 1 paket sigara olmuş 70 TL.

Sen ciddimisin? Resmen Mercedes vs Fiat gibi birşey olmuş:) tabiki Nokia box 8010 çok daha üstün. Hafıza, USB giriş sayısı, USB type C, işlemci, ram, ethernet girişi (Giga), wifi 6 vs vs. Resmen 2 katı fark var aralarında:) Android box eğlenmek stress atmak için alınır. TV izlerken sinir olmak için değil. Tercih senin günümüzde 1 paket sigara olmuş 70 TL.
Maddi durumum yerinde zaten sadece emin olmak istemiştim. IPTV kurabiliyorum değil mi hocam netleştirmek için soruyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı