Android box önerisi

gncdgms

Hectopat
8 yıllık Samsung Smart TV var ve yavaşlamaya başladı güncelleme almadığı için, Exxen, TOD TV gibi uygulamalarda artık kaldırıldı. TV'den, Android box aldığım zaman bu platformları üye olup izleyebilir miyim, eğer izlenebiliyorsa önerebileceğiniz Android boxları bekliyorum.

8 yıllık Samsung Smart TV var ve yavaşlamaya başladı güncelleme almadığı için, Exxen, TOD TV gibi uygulamalarda artık kaldırıldı. TV'den, Android box aldığım zaman bu platformları üye olup izleyebilir miyim, eğer izlenebiliyorsa önerebileceğiniz Android boxları bekliyorum.
İzlenebilir. Bütçeniz ne kadar olacak?

n11 ve trendyol gibi sitelerden 3. parti satıcılardan bir şey almanızı istemem, neredeyse çoğu sıkıntılı satıcılar.

N11 ve Trendyol gibi sitelerden 3. parti satıcılardan bir şey almanızı istemem, neredeyse çoğu sıkıntılı satıcılar.

Bunlar için ayrıca HDMI kablosu da almanız gerekebilir eğer kutu içeriğinde göndermiyorsalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı