Android box önerisi

yigitbabaninyo

Centipat
Daha fazla  
Dairemin çanak anteni bozuk ve uğraşmak istemiyorum. Sadece ücretsiz ulusal kanalları izlemek istiyorum. Sadece Wi-Fi ile çalışan tamamen yasal bir uydu var mıdır yoksa Android box mu almam gerekli? Android boxlarda "zap"lama ile ileri geri kanal değiştiremediğim için kafamda soru işaretleri var. Sizin önerileriniz nedir? Kafamda belli bir bütçe yok ama 1000-2000 TL civarı üstüne çıkmam çok zor. Sadece yasal ürünler önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Next NextStar 4K kullanıyorum. Gayet iş görür bi cihaz. 1500-2000 TL gibi bir fiyatı var.
AndroidBox'tan ulusal TV kanallarını izlemek için hepsinin teker teker uygulamalarını mı indirmem veya Google'dan mı açmam gerek? Yoksa normak TV gibi ileri geri tuşlarıyla kanal değiştirme yapamaz mıyım?

AndroidBox'tan ulusal TV kanallarını izlemek için hepsinin teker teker uygulamalarını mı indirmem veya Google'dan mı açmam gerek? Yoksa normak TV gibi ileri geri tuşlarıyla kanal değiştirme yapamaz mıyım?
Ulusal kanallarını izlemek için IPTV kullanabilirsin. Aynı uydu gibi aşağı yukarı ile Kanal değiştirebilirsin.

Ayrı bir kutu mu satın almam gerekli onun için yoksa AndroidBox'a uygulamasını kurabiliyor muyum? Hiç bilgim yok bu konularda.

Ayrı bir kutu mu satın almam gerekli onun için yoksa AndroidBox'a uygulamasını kurabiliyor muyum? Hiç bilgim yok bu konularda.
Ayrı bir şeye gerek yok.IP TV uygulamasını PlayStore üzerinden indirmen gerekiyor, sonra da ona m3u dosyası atacaksın, işlem bu kadar ;) cihazı aldığın zaman, dosyayı direkt olarak sana atabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı