Android Box Önerisi

chernozem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde VAVOO TV denilen bir şey keşfettim (içinde ücretsiz bir sürü IPTV gibi içerik bulunduran program) ve bu programı stabil şekilde çalıştırabileceğim android box arıyorum. Xiaomi Mi Box S aklımdaydı ama onun performansına dair bir bilgim yok, bilgilendirirseniz veya alternatif bir şey önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bakış açısı olarak;
Uygulamayı bilgisayardan kullanabilirsiniz.
Televizyona bağlamak istediğinizde HDMI vb. kablolar iş görmüş olur.

Geçenlerde VAVOO TV denilen bir şey keşfettim (içinde ücretsiz bir sürü IPTV gibi içerik bulunduran program) ve bu programı stabil şekilde çalıştırabileceğim android box arıyorum.
Aslında o ücretsiz değil. Ücretli bir program fakat kırılıyor. Bilgisayarda böyle işliyor. İçindeki bir takım dosyalarını değiştiriyorsun kırılmış oluyor.
Android box alınca o dosyaları büyük ihtimal değiştiremeyeceksiniz. Zaten yasal değil. Yasallığını geçtim büyük bir ihtimal olmayacak. Ha benim bildiğim yöntem böyle. Belki farklı bir şekilde kırılıyordur onu bilemem. En son böyleydi. İşler değişmiş olabilir. O konuda pek fikrim yok fakat bu işi araştırmadan almayın derim. Eğer dediğim gibi olmuyorsa bunun kendi ürünü var. Ürünün linki: Die revolutionäre TV-BOX • VAVOO.TV
Yine yasal değil tabii. Ayrıca baya pahallı.

Xiaomi Mi Box yetecektir. Performans konusunda sizi üzmez.

Arada bir giren reklamlar beni üzmez, sadece bu uygulamanin apksini kurmak istiyorum.Xiaomi için internet konusunda sıkıntı yaşamışlar, bu da benim kafamda soru işaretleri bıraktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…