ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2018 #1 Android de C#, Delphi öğreten bir uygulama vardı adı neydi? Bir ara indirmiştim 2 yıl önceydi hocadan daha güzel öğretiyordu. Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2018
Android de C#, Delphi öğreten bir uygulama vardı adı neydi? Bir ara indirmiştim 2 yıl önceydi hocadan daha güzel öğretiyordu. Bilen var mı?
Z zetkinlik Hectopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 11 5 Şubat 2018 #2 Youtube da bir sürü eğitim videosu var onlar iş görmüyor mu?
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #3 Hacked miydi? neydi.
Bibliothèque Orientale Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #4 Solo Learn uygulamasını kullanabilirsiniz. Ancak program İngilizce.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #5 zetkinlik dedi: Youtube da bir sürü eğitim videosu var onlar iş görmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefondan kodlama yapacağım için sordum, o kadarını biz de biliyoruz. PC yok. Ebuzer_33 dedi: Solo Learn uygulamasını kullanabilirsiniz. Ancak program İngilizce. Genişletmek için tıkla... Aynen konuyu açtıktan hemen sonra bir sürü denedim en uygunu SoloLearn. swatcyp dedi: Hacked miydi? neydi. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım ama araştıracağım. Sağol.
zetkinlik dedi: Youtube da bir sürü eğitim videosu var onlar iş görmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefondan kodlama yapacağım için sordum, o kadarını biz de biliyoruz. PC yok. Ebuzer_33 dedi: Solo Learn uygulamasını kullanabilirsiniz. Ancak program İngilizce. Genişletmek için tıkla... Aynen konuyu açtıktan hemen sonra bir sürü denedim en uygunu SoloLearn. swatcyp dedi: Hacked miydi? neydi. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım ama araştıracağım. Sağol.