İntel İ-11 İşlemci Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 223 9 Aralık 2020 #1 Öncelikle bu sorun Zoom'da karşıma çıkmaya başladı. Öğretmenler dersi okuldan açıyorlar ve gerçekten çok bağırıyorlar. Ama Zoom çağrı sayıldığı için sesi bir noktadan sonra kısmak mümkün değil. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Öncelikle bu sorun Zoom'da karşıma çıkmaya başladı. Öğretmenler dersi okuldan açıyorlar ve gerçekten çok bağırıyorlar. Ama Zoom çağrı sayıldığı için sesi bir noktadan sonra kısmak mümkün değil. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Birikiuc Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 210 9 Aralık 2020 #2 Ben de yaşıyorum bunu. Bildirim gelmesi için mesaj yazdım.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #3 Birikiuc dedi: Ben de yaşıyorum bunu. Bildirim gelmesi için mesaj yazdım. Genişletmek için tıkla... Sağ üste Takip et seçeneği var oradan bildirim gelmesini sağlayabilirsin.
Birikiuc dedi: Ben de yaşıyorum bunu. Bildirim gelmesi için mesaj yazdım. Genişletmek için tıkla... Sağ üste Takip et seçeneği var oradan bildirim gelmesini sağlayabilirsin.