kosedekibalici
Hectopat
Mercedes C200 araç için CarPlay bağlantısı üzerinden bağlanan Android bir cihaza ihtiyacımız var. Ülkemizde çok alternatifi yok genelde yurt dışı cihazlar mevcut. Çalışma mantığı şöyle kablo ile multimediaya bağlanıp CarPlay'e sahip bir telefon bağlanmış gibi bağlantı sağlıyor. İşletim sistemi Android olduğu için YouTube, Netflix gibi uygulamalar yüklenerek aracın kendi orijinal multimedia sistemi üzerinden video vs. oynatması sağlanıyor.
AliExpress'te bir sürü cihaz mevcut fakat performansları nasıldır bilemedim. Teknobiyotik'te de bir cihaz var fakat teknik özellikleri hiçbir yerde yazmıyor RAM, işlemci vs o sebeple sıcak bakamadım. Alternatif önerisi alabilir miyim?
www.teknobiyotik.com
AliExpress'te bir sürü cihaz mevcut fakat performansları nasıldır bilemedim. Teknobiyotik'te de bir cihaz var fakat teknik özellikleri hiçbir yerde yazmıyor RAM, işlemci vs o sebeple sıcak bakamadım. Alternatif önerisi alabilir miyim?
Ottocast Play2Video Apple CarPlay, Android Auto, Netflix, Youtube All in One Kablosuz Araç Interface CA400 | Teknobiyotik
Ottocast Play2Video Apple CarPlay, Android Auto, Netflix, Youtube All in One Kablosuz Araç Interface Android Auto, Apple CarPlay ve CA400 Android Sistemi 3'ü 1 Arada Kablosuz Aktarım Modülü Kablosuz Android Auto, Apple CarPlay & CA400 Android Sistemi ile 3'ü 1 Arada Ottocast CA400...