Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Mart 2018 #1 Güncel S7 Edge ve Chrome uygulamasında gizli sekmede ekran görüntüsü alamıyorum. Ekran görüntüsü alınamıyor, güvenlik ilkesi falan engelledi diyor. Güvenlik ilkesinin verilerini sıfırlamayı ve durdurmayı denedim. @BERWAR @Mr.Acar @maestra @aybrktrhn
Güncel S7 Edge ve Chrome uygulamasında gizli sekmede ekran görüntüsü alamıyorum. Ekran görüntüsü alınamıyor, güvenlik ilkesi falan engelledi diyor. Güvenlik ilkesinin verilerini sıfırlamayı ve durdurmayı denedim. @BERWAR @Mr.Acar @maestra @aybrktrhn
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 16 Mart 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Power button + home button. With sensor Videodaki yöntemler işe yaramaz ise Google Play Store'dan bir tane SS uygulaması kur. screenshot app - Google Play
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Power button + home button. With sensor Videodaki yöntemler işe yaramaz ise Google Play Store'dan bir tane SS uygulaması kur. screenshot app - Google Play
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Mart 2018 #3 DU Screen Recorder'in hem videosunu hem ekran görüntüsünü denedim olmuyor.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 16 Mart 2018 #4 Chrome uygulamasının eski sürümünü kurup dene bir de SS almayı.