Android Chrome Tarayıcısı 64 Bit Desteğine Kavuştu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Android Chrome 64 Bit

64 bit desteği ile birlikte gelen Chrome 85 sürümü performans artışlarını da beraberinde getiriyor. Android ekosistemi, Android 5.0 ile 2014 yılında 64 bit yapıları destekleyerek büyük bir adım atmıştı. En ...

Devamı: Android Chrome Tarayıcısı 64 Bit Desteğine Kavuştu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Android 10 ve üzeri şartı gerçekten zorunlu mu? Yani işlemcinin 64 bit olması yeterli değil mi? Neden 10+ şartı konulmuş anlayamadım.
Geriye uyumlu yazılım yapmak ile uğraşmak istemiyorlar. Yapılan her güncelleme eski sürümler için dert oluşturacak.

Kaç yıldır aynı. Ufak tefek yenilikler dışında bir şey yok. Ne zaman Chrome web mağazasından uzantı ekleme özelliği sunacak? Tarayıcıyı kişiselleştirme yok. Ana sekmede haberler kapatılamıyor tamamen. Mobil tarafa nedense önem vermiyorlar. Çoğu cihazada zorunlu ana tarayıcı olarak ekletiyorlar. Kaldırılmıyor bile devre dışarı bırakılıyor sadece.

Kaç yıldır aynı. Ufak tefek yenilikler dışında bir şey yok. Ne zaman Chrome web mağazasından uzantı ekleme özelliği sunacak? Tarayıcıyı kişiselleştirme yok. Ana sekmede haberler kapatılamıyor tamamen.
Google Chrome yakın bir zamanda böyle bir özellik sunamayacak gibi. Eğer Android platformunda tarayıcına eklenti kurmak istiyorsan Kiwi internet tarayıcısına bakabilirsin. Google Chrome ile bir farkı bulunmuyor.

Google Chrome yakın bir zamanda böyle bir özellik sunamayacak gibi. Eğer Android platformunda tarayıcına eklenti kurmak istiyorsan kiwi internet tarayıcısına bakabilirsin. Google Chrome ile bir farkı bulunmuyor.

Chrome'dan memnunum aslında. Mobilde Chrome masaüstündeki bazı özelliklerini eklese rakipsiz olur diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

Google Chrome yakın bir zamanda böyle bir özellik sunamayacak gibi. Eğer Android platformunda tarayıcına eklenti kurmak istiyorsan kiwi internet tarayıcısına bakabilirsin. Google Chrome ile bir farkı bulunmuyor.
Yandex'de vardı bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı