Rehber Custom ROM Android cihaza GSI nasıl kurulur?

Unisoc sürücülerini kurmamıştım deneyeyim bir.

Yine işe yaramadı hocam.

Tahminen cihazınızın sürücüsü Windows ile uyumlu değil. Mesela bir tablet vardı Windows 10 22H2 de sürücü sorunları verirken 20H2 de vermiyordu. Sanal makine ya da USB boot ile Linux çalıştırıp onda deneyin.

TWRP ile algılamasını sağladım hocam.

Hocam Tecno Camon 20 Pro 4G'nin sistem bölümü boyutunu biliyor musunuz?

Hayır, o minimal boyutta olur (içerik kadar). Size gerekli olan bilgi o bölümün (diskin) boyutudur.

Çok karmaşıkmış bunun için stok ROM da nereye bakmam lazım yoksa Fastboot komutu var mı bunun (GSI konusunda cahilimdir kusura bamayın hocam)

Çok karmaşıkmış bunun için stok ROM da nereye bakmam lazım yoksa Fastboot komutu var mı bunun (GSI konusunda cahilimdir kusura bamayın hocam)
Sorun değil asla, bunun için root veya özel bir kurtarmaya (recovery) ihtiyacınız var.

Deneme yanılma yapsam telefon patlamaz değil mi bakmadan productı silsem olsa da sanırım stok roma geçemem.
Sanmıyorum, yeni cihaz bu sonuçta (bölüm boyutu 4GB üstüdür). Ve neden stock ROM'a geçemezsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…