Rehber Custom ROM Android cihaza GSI nasıl kurulur?

Sanmıyorum, yeni cihaz bu sonuçta (bölüm boyutu 4 GB üstüdür). Ve neden stock ROM'a geçemezsiniz?

Bilmiyorum product deyince direkt telefonu siliyoruz gibi bir düşünce geliyor aklıma ah lan Redmi Note 8e kötü diyordum bir de Custom ROM'ların hepsini gezmiştim.

Sanmıyorum, yeni cihaz bu sonuçta (bölüm boyutu 4 GB üstüdür). Ve neden stock ROM'a geçemezsiniz?

Teşekkür ederim hocam uygun GSI bulup kuracağım.

Bilmiyorum product deyince direkt telefonu siliyoruz gibi bir düşünce geliyor aklıma ah lan Redmi Note 8e kötü diyordum bir de Custom ROM'ların hepsini gezmiştim.
. Product o kadar önemli bir bölüm sayılmaz, genelde bazı cihazlarda ayrı bölümlendiği zaman (mesela sizin cihazınız) stock ROM için önemli olur çünkü oradaki belli başlı şeyler gereklidir. Ama GSI imajlarında product içeriği product bölümü olmayıp sonradan güncellenen cihazlar gibi içe gömülüdür.

Tamamdır hocam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim iyi geceler.

Tüm yardımların için teşekkür ederim hocam sayenizde cihazıma risingos kurdum Tecno Camon 20 Pro da çok iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Hocam Xiaomi mi 14 pro cihaz var. Bootloader kilidi açık hyper os tan kurtulmak istiyorum. Bu yöntemi kullanılabilir miyim.

Hocam Xiaomi mi 14 pro cihaz var. Bootloader kilidi açık hyper os tan kurtulmak istiyorum. Bu yöntemi kullanılabilir miyim.
GSI kurmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, bir sorun ile mi karşılaşıyorsunuz? Yoksa kurmak için iyice yardım mı istiyorsunuz?

GSI kurmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, bir sorun ile mi karşılaşıyorsunuz? Yoksa kurmak için iyice yardım mı istiyorsunuz?

Hocam detaylı kurulum için yardımcı olmanızı istiyorum. Vereceğim linkteki gibi yapmak istiyorum ama faastbootd gibi bir şey var ve ben onu bir türlü anlamadım. Eleman Payload'la bireyseyler yapıyor ama verdiği linkte payload yok. Burada tıkanıp kaldım. Bir de cihazım GSI ROM için uygun mu acaba onu da tam bilmiyorum.
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geç yanıt için üzgünüm öncelikle, bu aralar pek aktif değilim. FastbootD'yi açıklamak la başlayayım.
FastbootD: Uzun ismi ile "fastboot dynamic", android cihazlarda bulunan normal fastboot'a kıyasla dinamik olan bölümlerde işlem imkanı sunar. Normal fastboot, sadece bölüm tablonuzda olan bölümler ile işlem yapmanızı destekler. Ki, dinamik bölümler ise tabloda bulunmaz. Çünkü dinamik bölümler tabloda olan bir bölüm içindeki bölümlerdir. Fakat FastbootD bölüm tablosu ile sınırlı kalmayıp dinamik bölümler ile de işlem yapmanıza olanak tanır. Normal fastboot cihazda bootloader de bulunur ve orda çalışır. Ama FastbootD cihazın kurtarma modunda bulunur, orda çalışır. Orası bunun için en uygundur.

Şöyle başlayalım: ilk öncelikle cihazınızın bilgisini treble Info uygulaması ile iyice öğrenin. Daha sonra istediğiniz uygun bir imajı seçin.

Ve cihazınızın modelini söylermisiniz?

Hocam cevap için teşekkürler. Fastbootd durumunu çözdüm hatta UC beş tane GSI ROM denedim. ROM'lari da dsu sideloader üzerinden denedim. Gerçekten muazzam bir uygulama. Telefonu hiç sıfırlamadan istediğin ROM'u yükleyip deneyebiliyorsun. Sadec Android 16 Pixel ROM bir türlü çalıştıramadim.

Android 16 henüz fazla yeni, normal durum.

Android 16 henüz fazla yeni, normal durum.

Sorun sadece Android 16 olmasındanda kaynaklanmayabilir, her GSI her cihazda çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…