Android cihaza USB kulaklık takma

Bütçe
200

Kingslayer44

Hectopat
Arkadaşlar, Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonum var USB 7.1 PUBG Mobile için bir kulaklık almayı düşünüyorum aynı zamanda bilgisayarda da kullanmayı düşündüğümden ve bilgisayarımın eski olmasından dolayı ve harici ses kartımın olmamasından dolayı USB bir kulaklık düşünüyorum ama USB'yi telefona bağlamak için OTG dönüştürücüler olması gerekiyor diyorlar biraz araştırdım ve bir ucu jak girişli bir ucu dişi USB olan ürünler gördüm böyle bir ürünle telefonun jak girişinden USB kulaklık bağlayabilir miyim? Type-C girişinden bağlamak istemiyorum çünkü aynı anda şarja takıp aynı anda kulaklığı kullandığım zamanlar oluyor.

Bir de arkadaşlar 200 TL civarında 220'yi geçmeyecek şekilde hem PC de hem Android'de kullanabileceğim önerdiğiniz 7.1 kulaklık var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Mesela şöyle bir ürünle olurmu arkadaşlar bu ürünler genelde araba için diyorlar ama bilemedim deneyen varmı şarj girişini kullanmak istemiyorum Jack girişini kullanmak istiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı