Arkadaşlar, Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonum var USB 7.1 PUBG Mobile için bir kulaklık almayı düşünüyorum aynı zamanda bilgisayarda da kullanmayı düşündüğümden ve bilgisayarımın eski olmasından dolayı ve harici ses kartımın olmamasından dolayı USB bir kulaklık düşünüyorum ama USB'yi telefona bağlamak için OTG dönüştürücüler olması gerekiyor diyorlar biraz araştırdım ve bir ucu jak girişli bir ucu dişi USB olan ürünler gördüm böyle bir ürünle telefonun jak girişinden USB kulaklık bağlayabilir miyim? Type-C girişinden bağlamak istemiyorum çünkü aynı anda şarja takıp aynı anda kulaklığı kullandığım zamanlar oluyor.
Bir de arkadaşlar 200 TL civarında 220'yi geçmeyecek şekilde hem PC de hem Android'de kullanabileceğim önerdiğiniz 7.1 kulaklık var mıdır?
Transformacion Usb To Stereo Aux Kablo Stereo Erkek Ses 3.5mm Mp3 Player Telefon - Ürün Flash Bellek Desteklemez - yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Mesela şöyle bir ürünle olurmu arkadaşlar bu ürünler genelde araba için diyorlar ama bilemedim deneyen varmı şarj girişini kullanmak istemiyorum Jack girişini kullanmak istiyorum