S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Nasıl bulaştığını bilmiyorum sürekli pop-up atan bir virüs bulaşmış. Eski kullanmadığım bir Android telefona format atmadan nasıl sileriz bu virüsü telefondan?
Nasıl bulaştığını bilmiyorum sürekli pop-up atan bir virüs bulaşmış. Eski kullanmadığım bir Android telefona format atmadan nasıl sileriz bu virüsü telefondan?
OyunSeruveni Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş İnsan 20 Temmuz 2023 #2 Antivirüs indirebilirsiniz Play Store'dan Avast, AVG falan.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 OyunSeruveni dedi: Antivirüs indirebilirsiniz Play Store'dan Avast, AVG falan. Genişletmek için tıkla... Avast gözükmüyor playstore'da eski bir cihaz olduğu için sanırım. AVG iyi midir?
OyunSeruveni dedi: Antivirüs indirebilirsiniz Play Store'dan Avast, AVG falan. Genişletmek için tıkla... Avast gözükmüyor playstore'da eski bir cihaz olduğu için sanırım. AVG iyi midir?
OyunSeruveni Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş İnsan 20 Temmuz 2023 #4 skysurf dedi: Avast gözükmüyor Play Store'da eski bir cihaz olduğu için sanırım. AVG iyi midir? Genişletmek için tıkla... AVG Avast'ın çakması yani iyi ama ben şahsen sevmem.
skysurf dedi: Avast gözükmüyor Play Store'da eski bir cihaz olduğu için sanırım. AVG iyi midir? Genişletmek için tıkla... AVG Avast'ın çakması yani iyi ama ben şahsen sevmem.