Android cihazlar gerçekten kısa ömürlü mü?

Segmentine göre değişir. En ucuz iPhone'un yarı fiyatına Android alıp sonra yavaşlayınca, güncellemesi kesilince "Android çöp" diyenler yüzünden genel olarak Android'lere çöp gözüyle bakılıyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Üst segment Android'ler o kadar da kısa ömürlü değil. Çevremde eski S ve Note serilerini hâlâ kullananlar var.

Kullanma şeklinize göre değişir genelde 2. yılından sonra sıkıntı çıkarmaya başlarlar.

Ne amaçla aldığınıza göre değişiyor. Mesela bol bol oyun oynayan birisiyseniz ve aldığınız zamanın zirve modelini almazsanız ömrü kısa olacaktır. Kamera kısmında ise şuan Iphone SE 2020 kullanıyorum ve Iphone 11 kamerasını filanda gördüm Samsung Note 8 kadar güzel çeken kamera görmedim daha.

Oppo Reno 5 Lite.
Ufak tefek işlerimi görüyor işlemcisi 1 tık eski olduğu için büyük oyunlarda takılmalar oluyor(PUBG Mobile vs)

Maalesef işlemci Snapdragon 860 altı olduğu için tabii ki de kasmalar olacaktır bu IOS'larda bile oluyor iPhone 11 27 FPS'e düşüyor PUBG Mobile de ama POCO X3 Pro HDR 60 FPS sabit veriyor 6. ayım.

Maalesef işlemci Snapdragon 860 altı olduğu için tabii ki de kasmalar olacaktır bu IOS'larda bile oluyor iPhone 11 27 FPS'e düşüyor PUBG Mobile de ama POCO X3 Pro HDR 60 FPS sabit veriyor 6. ayım.

POCO X3 düşünüyordum bende lakin taksitle satmadıkları için alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…