xRahim Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #1 Merhabalar. Android için en iyi ekran kayıt uygulamaları hangilerdir? Tavsiyeleriniz nelerdir? Önem verdiğim 60 FPS ve yüksek bitrate değeri ile kayıt yapabilmesi. Ücretli veya ücretsiz fark etmez.
Merhabalar. Android için en iyi ekran kayıt uygulamaları hangilerdir? Tavsiyeleriniz nelerdir? Önem verdiğim 60 FPS ve yüksek bitrate değeri ile kayıt yapabilmesi. Ücretli veya ücretsiz fark etmez.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2020 #2 Samsung cihazların kendi kayıt özelliği var. Onu kullanabilirsiniz. Eğer onu kullanmak istemiyorsanız AZ Screen Recorder'a bakabilirsiniz.
Samsung cihazların kendi kayıt özelliği var. Onu kullanabilirsiniz. Eğer onu kullanmak istemiyorsanız AZ Screen Recorder'a bakabilirsiniz.
LanceVanceDance Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 60 27 Mart 2020 #3 Mobizen iyidir. Bir süre ben de kullanmıştım. Ayrıca cihazın Samsung veya LG ise telefonun iç sesini kaydetme özelliği de var.
Mobizen iyidir. Bir süre ben de kullanmıştım. Ayrıca cihazın Samsung veya LG ise telefonun iç sesini kaydetme özelliği de var.
xRahim Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #4 Cruslan dedi: Samsung cihazların kendi kayıt özelliği var. Onu kullanabilirsiniz. Eğer onu kullanmak istemiyorsanız az screen Recorder'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi kayıt özelliği Android 10 ile birlikte güncellendi eskisi kadar iyi değil. Az screen recorder media seslerini kayıt etmiyor.
Cruslan dedi: Samsung cihazların kendi kayıt özelliği var. Onu kullanabilirsiniz. Eğer onu kullanmak istemiyorsanız az screen Recorder'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi kayıt özelliği Android 10 ile birlikte güncellendi eskisi kadar iyi değil. Az screen recorder media seslerini kayıt etmiyor.