Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Baktım ki forumda herkes bu sorunu yaşıyor. İlk olarak sorun genel bir sorun, çoğu Android telefon şu an sıkıntılı. 2 tane çözüm yolu var: 1. çözüm: Ayarlardan, uygulamalar bölümüne gidin. -Android System Webview'ı bulup açın. -Sol altta devre dışı bırak seçeneğine tıklayın. -Uygulamayı devre dışı bırakın. 2. çözüm (eğer Android sürümünüz 11 altıysa) Ayarlar > uygulamalar > Chrome > güncellemeleri kaldır. Eğer ki olmadıysa alta link bırakıyorum buradan da bakabilirsiniz. İyi sosyaller! Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Baktım ki forumda herkes bu sorunu yaşıyor. İlk olarak sorun genel bir sorun, çoğu Android telefon şu an sıkıntılı. 2 tane çözüm yolu var: 1. çözüm: Ayarlardan, uygulamalar bölümüne gidin. -Android System Webview'ı bulup açın. -Sol altta devre dışı bırak seçeneğine tıklayın. -Uygulamayı devre dışı bırakın. 2. çözüm (eğer Android sürümünüz 11 altıysa) Ayarlar > uygulamalar > Chrome > güncellemeleri kaldır. Eğer ki olmadıysa alta link bırakıyorum buradan da bakabilirsiniz. İyi sosyaller! Yeniden Yönlendirme Bildirimi
G GoloXAre Picopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 172 24 Mart 2021 #2 Hocam bende Android webview gözükmüyor Chrome güncellemeleri de gözükmüyor çıldıracağım telefon Honor not 10.
Hocam bende Android webview gözükmüyor Chrome güncellemeleri de gözükmüyor çıldıracağım telefon Honor not 10.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 GoloXAre dedi: Hocam bende Android webview gözükmüyor Chrome güncellemeleri de gözükmüyor çıldıracağım telefon Honor not 10. Eki Görüntüle 938889 Genişletmek için tıkla... Benim de orada yazanlardan başka bir bilgim yok maalesef. Araştırıp bulursam bir daha yazarım.
GoloXAre dedi: Hocam bende Android webview gözükmüyor Chrome güncellemeleri de gözükmüyor çıldıracağım telefon Honor not 10. Eki Görüntüle 938889 Genişletmek için tıkla... Benim de orada yazanlardan başka bir bilgim yok maalesef. Araştırıp bulursam bir daha yazarım.