Çözüldü Android "Coloring For Kids" Virüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

backflip

Hectopat
Bu uygulama telefona benim isteğim dışında uygulamalar yüklüyor, kendi kendine mobil ağı açabiliyor. Telefonun açma/kapama tuşu + ses açma tuşu ile girilen telefona format atma (wipe data) kısmından format atsam bile kurulumunda yeniden yükleniyor. Uygulamayı kaldırmaya çalışınca telefon ile geldiği için kaldırılamıyor hatasını veriyor. Play Store'daki virüs uygulamaları da işe yaramıyor. Ne yapmam lazım?

Telefonun markası Avea İnTouch 3 Large.

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom rom için root yetkisi kazandırmalıymışız. Fakat telefonun root gereksinimlerini bulamıyorum. Kingoroot programı da işe yaramıyor.

Telefonda bu sürüm yüklü değilse yükleyip deneyin. Yoksa root ve rom işlemlerini araştırın.

Kingoroot programı da işe yaramıyor.
İllede o programla yapacaksın diye bir şey yok.

Mesela samsung gibi telefonlarda androidxda.com gibi sitelerden telefona uygun dosyayı bulabiliyorsun aratarak ama oradan bulamıyorum nereden bulabilirim gerekli dosyayı root için?

Mesela samsung gibi telefonlarda androidxda.com gibi sitelerden telefona uygun dosyayı bulabiliyorsun aratarak ama oradan bulamıyorum nereden bulabilirim gerekli dosyayı root için?
Bu gibi soruları ayrı konu açıp sorman lazım. Konudaki sorunun cevabını verdim. O yüzden kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı