Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 15 Ağustos 2023 #1 Bugün böyle bir konu Google Chrome indirilenleri başka klasöre atıyor açmıştım. Düzeltmek için biraz kurcaladım ve sonucunda android.com.chrome klasörü silindi. Şu anda hiçbir şey inmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023
Bugün böyle bir konu Google Chrome indirilenleri başka klasöre atıyor açmıştım. Düzeltmek için biraz kurcaladım ve sonucunda android.com.chrome klasörü silindi. Şu anda hiçbir şey inmiyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 15 Ağustos 2023 #2 Önbelleği temizleyip deneyin.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Leon Dayı dedi: Bugün böyle bir konu Google Chrome indirilenleri başka klasöre atıyor açmıştım. Düzeltmek için biraz kurcaladım ve sonucunda android.com.chrome klasörü silindi. Şu anda hiçbir şey inmiyor. Genişletmek için tıkla... Chrome'u direkt silip yüklemeyi bir deneyin.
Leon Dayı dedi: Bugün böyle bir konu Google Chrome indirilenleri başka klasöre atıyor açmıştım. Düzeltmek için biraz kurcaladım ve sonucunda android.com.chrome klasörü silindi. Şu anda hiçbir şey inmiyor. Genişletmek için tıkla... Chrome'u direkt silip yüklemeyi bir deneyin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 15 Ağustos 2023 #4 alanur dedi: Önbelleği temizleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 15 Ağustos 2023 #5 ardr dedi: Chrome'u direkt silip yüklemeyi bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Android'de sistem uygulaması olduğu için silinmiyor.
ardr dedi: Chrome'u direkt silip yüklemeyi bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Android'de sistem uygulaması olduğu için silinmiyor.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Ağustos 2023 #6 Aynı klasörü aynı yere aynı isimle aç.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 15 Ağustos 2023 #7 Leon Dayı dedi: Maalesef işe yaramadı. Eki Görüntüle 1904262 Genişletmek için tıkla... Başka bir android telefondan dosya paylaşımı ile o dosyayı kopyalayıp kendi telefonunuza aktarın.
Leon Dayı dedi: Maalesef işe yaramadı. Eki Görüntüle 1904262 Genişletmek için tıkla... Başka bir android telefondan dosya paylaşımı ile o dosyayı kopyalayıp kendi telefonunuza aktarın.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 15 Ağustos 2023 #8 Teknocuk dedi: Aynı klasörü aynı yere aynı isimle aç. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #9 Leon Dayı dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Son çare reset. Önemli dosyalarınızı PC'de bir klasöre atın reset işlemi bitdikten sonra telefona aktarın.
Leon Dayı dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Son çare reset. Önemli dosyalarınızı PC'de bir klasöre atın reset işlemi bitdikten sonra telefona aktarın.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 16 Ağustos 2023 #10 alanur dedi: Başka bir android telefondan dosya paylaşımı ile o dosyayı kopyalayıp kendi telefonunuza aktarın. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı denedin mi?
alanur dedi: Başka bir android telefondan dosya paylaşımı ile o dosyayı kopyalayıp kendi telefonunuza aktarın. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı denedin mi?