alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Nisan 2022 #1 Cihazım Magisk ile rootlu fakat kök/data/data kısmını göremiyorum. Nasıl düzelteceğim?
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 12 Nisan 2022 #2 Telefondaki data kısma ulaşılmıyorsa zarchiver programını kullanarak, programa root izni vererek ulaşmaya deneyebilirsin.
Telefondaki data kısma ulaşılmıyorsa zarchiver programını kullanarak, programa root izni vererek ulaşmaya deneyebilirsin.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Nisan 2022 #3 PYLIB dedi: Telefondaki data kısma ulaşılmıyorsa zarchiver programını kullanarak, programa root izni vererek ulaşmaya deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Android/data diyorsan oraya girebiliyorum zaten. Kök dosyasındakine girmem lazım. Mixplorer uygulaması ile girebiliyorum. Konu kapanabilir.
PYLIB dedi: Telefondaki data kısma ulaşılmıyorsa zarchiver programını kullanarak, programa root izni vererek ulaşmaya deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Android/data diyorsan oraya girebiliyorum zaten. Kök dosyasındakine girmem lazım. Mixplorer uygulaması ile girebiliyorum. Konu kapanabilir.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 12 Nisan 2022 #4 Zarchiver'da [ \ ] İşareti var. Oraya tıkla sistem dosyalarına ulaşırsın.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Nisan 2022 #5 PYLIB dedi: Zarchiver'da [ \ ] işareti var. Oraya tıkla sistem dosyalarına ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Mixplorer programı çalıştı bir tek.
PYLIB dedi: Zarchiver'da [ \ ] işareti var. Oraya tıkla sistem dosyalarına ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Mixplorer programı çalıştı bir tek.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 12 Nisan 2022 #6 alp15eren dedi: Denedim olmadı. Mixplorer programı çalıştı bir tek. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldü o zaman.
alp15eren dedi: Denedim olmadı. Mixplorer programı çalıştı bir tek. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldü o zaman.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Nisan 2022 #7 PYLIB dedi: Sorunun çözüldü o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü. Yardım etmeye çalıştığın için sağ ol.
PYLIB dedi: Sorunun çözüldü o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü. Yardım etmeye çalıştığın için sağ ol.