Çözüm Android data ve OBB klasörlerine erişim

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

seiko39

Hectopat
Evet uzun uğraşlar sonucu root atmadan data ve OBB dosyalarını değiştirmeyi buldum.
Program bu ilk önce giriyosunuz 3 noktadan yeni pencere açmaya basıyosunuz sonra telefondaki sekmeler bölümünde ekranı 2'ye ayırıyoruz ve 2 tane dosyaları da seçiyoruz istediğimiz dosyaya tıklayıp, basılı tutup bilgisayardaki gibi sürükleyip atıyoruz.

Screenshot_20240314_150017_Google Play Store.jpg
Screenshot_20240314_150152_Files.jpg
Screenshot_20240314_150201_Files.jpg

Evet uzun uğraşlar sonucu root atmadan data ve OBB dosyalarını değiştirmeyi buldum.
Program bu ilk önce giriyosunuz 3 noktadan yeni pencere açmaya basıyosunuz sonra telefondaki sekmeler bölümünde ekranı 2'ye ayırıyoruz ve 2 tane dosyaları da seçiyoruz istediğimiz dosyaya tıklayıp, basılı tutup bilgisayardaki gibi sürükleyip atıyoruz.

Eki Görüntüle 2140647Eki Görüntüle 2140648Eki Görüntüle 2140649
Bende ikisinide ayni uygulama olarak gördüğü için bölünmüş ekran yapıyor ama diğerine basınca ekran bölünmüş ekrandan çıkıyor

Çok eski konu hocam açık kapatılmış olabilir.
Hocam açıktan ziyade telefonun kendi yazılımsal birşeyi ve sorunu çözdüm.Bölünmüş ekranda aynı uygulama gördüğü için ekranı tamlıyordu ama kayan pencere ile açtığımda herhangi bir sorun olmadı.Eğer olmayan arkadaşlar telefonu bölünmüş ekranda aynı uygulama diye tamlıyorsa kayan pencere moduna basarak oluyor haberiniz olsun.(Halen olmazsa telefonunuz eski ise düzgün bir şekilde root atabilirsiniz.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı