Çözüm Android deprem uyarı sistemi nasıl açılır?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Malum 20 dakika önce 2 kez deprem oldu ve 2'sindede operatörler çöktü ve bayağı sallandı, bu sistem bayağı arkadaşa yardım etmiş hatta deprem olmadan önce anneme de bildirim geldi. Bunu nasıl açabilirim?
S24.

Buldum bu arada,
Güvenlik ve acil durum>deprem uyarıları.

Son düzenleme:
Malum 20 dakika önce 2 kez deprem oldu ve 2'sindede operatörler çöktü ve bayağı sallandı, bu sistem bayağı arkadaşa yardım etmiş hatta deprem olmadan önce anneme de bildirim geldi. Bunu nasıl açabilirim?
S24.

Buldum bu arada,
Hocam bir de İstanbulda arkadaşım var o kadar kötü mü sallandı? Ulaşamıyorum kendisine.

Hocam bir de İstanbulda arkadaşım var o kadar kötü mü sallandı? Ulaşamıyorum kendisine.
En büyüğü 6.2 diğerleri 3.5 - 4.0 arasında 4 tane deprem olmuş. Çevre illerden bile çok sağlam hissedilmiş. Ama şimdiki haberlere göre allaha şükür yıkılan bina yok. Şimdilik endişelenmenize gerek yok. Telefon hatları çökmüş durumda.

Bütün operatörlerin hepsi çöktü,umarım bir şey olmamıştır deprem anında çalışmıyorlar başka nerede çalışacaklar paralarımıza yazık valla diyecek bir şey yok. Allaha havale edelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu şekil büyük bir şey oldu hocam.

S24.

Buldum bu arada,
5 saniye önce geldi bildirim.

Millet haklı olarak çok sinirli şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı