S sedat155 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #1 Merhabalar arkadaşlar ben android cihazlarda tablet, telefonda oyun videosu normal menüdede çalışan kasmadan izleyebileceğim ekran videosu çekmek için program arıyorum root veya rootsuz fark etmez.
Merhabalar arkadaşlar ben android cihazlarda tablet, telefonda oyun videosu normal menüdede çalışan kasmadan izleyebileceğim ekran videosu çekmek için program arıyorum root veya rootsuz fark etmez.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 10 Nisan 2015 #2 Root'suz olarak LiteCam Android progamı işine yarayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Root'lu olarak SCR Screen Recorder deneyebilirsin. Son düzenleme: 10 Nisan 2015
Root'suz olarak LiteCam Android progamı işine yarayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Root'lu olarak SCR Screen Recorder deneyebilirsin.