Android Emülatör önerisi

Vito Skaletta

Kilopat
Yer
Türkiye
Öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam affola, hangi bölüm doğrudur bilemedim.

Real Racing 3, Hayday gibi oynadığım oyunlar var bunları emülatör sayesinde PC'de oynayabilmek istiyorum. İnternette hangi emülatör'e baktıysam kimisi göklere çıkarırken kimisi sorunlu diye gömmüş bu sebeple emin olamadım hangisi iyiyse. PC'yi yormayan ve stabil çalışabilen hangi emülatör'ü önerirsiniz?

Yorum ve anket katılımınızı bekliyorum.

Remix OS yerine Phoenix OS ya da Prime OS'de deneyebilirsin.
İşletim sistemi oldukları için bilgisayarı öyle yormazlar.

Ama bunları kurduktan sonra Windows gibi kullanamazsın sürekli bilgisayarı kapatıp oradan tekrar windows 10 seçeneğini seçmek zorunda kalacaksın.

Bilgisayarım iyi diyorsan ve öyle ağır android oyunlarını(Pubg Mobile gibi oyunlar) değil de daha çok sıradan oyunlar oynayacağım yanında whatsapp'a falan gireceğim diyorsan bilgisayarın iyiyse "bluestacks 3" kur ama iyiyse tabi yoksa çok ram yediği için donmalarla karşılaşman kaçınılmaz olacaktır. Onun dışında sadece oyun oynayacağım diyorsan "Tencent Gaming Emülatör" tercih ediyorum. Rami bluestacks gibi yemiyor. Yani en çok Tencent'de rahat edersin.
Ha tabi işletim sistemi olarak Phoenix OS ya da Prime OS kurarsan çok daha iyi performans görürsün.

Bu arada Phoenix OS anakartın UEFI destekliyorsa kurabilirsin. Prime OS'de seçiyor ama indirirken diğer bioslar için olanı da indirebiliyorsun.

Son düzenleme:
bu pubg mobile için bi emulatör varmı ? kendi emülatörü baya sıkıntılı.video çekmeyi düşünüyorum fakat gameloopta donlamalar oluşuyor.
sistemim= ryzen 5 3600.
gtx 1070.
2x8gb 3600mhz cl18 ram.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı