3exec3 Centipat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 Bazı mobil uygulamaları telefonum kaldırmadığı için bilgisayarıma emülatör yükleyip bilgisayarımda kullanmayı düşündüm fakat hangisini yükleyeceğime karar veremedim . Yardımcı olursanız mutlu olurum .
Bazı mobil uygulamaları telefonum kaldırmadığı için bilgisayarıma emülatör yükleyip bilgisayarımda kullanmayı düşündüm fakat hangisini yükleyeceğime karar veremedim . Yardımcı olursanız mutlu olurum .
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.215 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #2 Bluestacks öneririm hocam.
OtoKorekt Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2022 #3 Bluestacks'i tavsiye ederim hocam.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 4 Mart 2022 #4 MEmu - The Best Android Emulator for PC - Free Download 100M+ Downloads Worldwide. Maximize your mobile gaming experience on PC. Play Free Fire, PUBG, Brawl Stars, Mobile Legends, and millions more! www.memuplay.com
MEmu - The Best Android Emulator for PC - Free Download 100M+ Downloads Worldwide. Maximize your mobile gaming experience on PC. Play Free Fire, PUBG, Brawl Stars, Mobile Legends, and millions more! www.memuplay.com
3exec3 Centipat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #5 Tavsiyeleriniz için teşekkürler