Android emülatörler düşük FPS veriyor

ChessKing146

Decapat
Daha fazla  
İlk başta BlueStacks 10 indirdim ana ekranda bile kasıyordu Standoff 2 ve FC Mobile gibi oyunlarda da düşük ve sabit olmayan FPS değerleri alıyordum sorunu uygulamada sanıp BlueStacks 5 indirdim yine aynı şekilde olunca bu sefer LDPlayer denedim fakat durum aynı çok düşük FPS değerleri alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

i5-1135G7
MX450 2 GB
8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM yetersizdir. Çift kanallı RAM her zaman daha iyi performans sağlar.

Hocam ona yakın bi sistemle bende Bluestacks oynamıştım aldığın düşük fps değerleri normal.
BlueStack'deki oyunlar veya diğer emilatör programları bilgisayarlara tam optimize olmadığı için böyle sıkıntılar yaşanabiliyor.
3060'lı sistemde bile BlueStacks de bazen drop sıkıntıları çektim fps 60 ı çok geçmiyordu genelde ortalama fps olarak 55 60 arası oynadım hep.
İnternette izlediğin videoların tarihine göre performans değişebilir o zamanki şartlar ile şuankiler aynı değil.
Yine de bi kaç rehber videosu izleyip BlueStacks performansını arttırma ihtimalin var o videolara bak derim.

Teşekkürler hocam bakacağım gerçekten çok sıkılmaya başladım düşük FPS almaktan sorunu çözemezsem silmekten başka çare yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…