vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Nox indirdim, daha oyuna bile girmeden aşırı kasıyor. GTX 1650 i5 10800 var o yüzden performans açısından sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, Brawl Stars oynamak için kullanacağım.
Nox indirdim, daha oyuna bile girmeden aşırı kasıyor. GTX 1650 i5 10800 var o yüzden performans açısından sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, Brawl Stars oynamak için kullanacağım.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 30 Mart 2024 #2 LD Player 9 deneyin. Root atıp istediğim gibi modifiye ettim. Ayrıca Tema motoru yükleyip biraz hava kattım.
LD Player 9 deneyin. Root atıp istediğim gibi modifiye ettim. Ayrıca Tema motoru yükleyip biraz hava kattım.
raalz Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei MateBook D14 2020 AMD Ryzen 5 3500U with Radeon Vega Mobile 2.10 GHz Gfx 2100 mh RAM : 8 Görüntü Belleği (VRAM) : 1024 MB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2024 #3 BlueStacks 5 vardı
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #4 AceTeq dedi: LD Player 9 deneyin. Root atıp istediğim gibi modifiye ettim. Ayrıca Tema motoru yükleyip biraz hava kattım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir derdim yok root falan, sadece brawl stars oynamak için indiricem, ve şu VT olayıda açık değil bilgisayarda, sıkıntı yaratır mı?
AceTeq dedi: LD Player 9 deneyin. Root atıp istediğim gibi modifiye ettim. Ayrıca Tema motoru yükleyip biraz hava kattım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir derdim yok root falan, sadece brawl stars oynamak için indiricem, ve şu VT olayıda açık değil bilgisayarda, sıkıntı yaratır mı?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 30 Mart 2024 #5 vaxq dedi: Hocam hiçbir derdim yok root falan, sadece brawl stars oynamak için indiricem, ve şu VT olayıda açık değil bilgisayarda, sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... VT açmanız şart çalışmaz yoksa.
vaxq dedi: Hocam hiçbir derdim yok root falan, sadece brawl stars oynamak için indiricem, ve şu VT olayıda açık değil bilgisayarda, sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... VT açmanız şart çalışmaz yoksa.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #6 AceTeq dedi: VT açmanız şart çalışmaz yoksa. Genişletmek için tıkla... Çok zahmetlimi açması? Ne yapacağımı tam bilmiyorum.
AceTeq dedi: VT açmanız şart çalışmaz yoksa. Genişletmek için tıkla... Çok zahmetlimi açması? Ne yapacağımı tam bilmiyorum.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #7 vaxq dedi: Çok zahmetlimi açması? Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BlueStacks indir. İndirip kurunca başka bir şeye gerek kalmıyor indir brawl starsı oyna.
vaxq dedi: Çok zahmetlimi açması? Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BlueStacks indir. İndirip kurunca başka bir şeye gerek kalmıyor indir brawl starsı oyna.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 30 Mart 2024 #8 vaxq dedi: Çok zahmetlimi açması? Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girp rahatlıkla açabilirsiniz, çok kolaydır. Genelde CPU Configiration gibi bir şey adı altında bulunması lazım.
vaxq dedi: Çok zahmetlimi açması? Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girp rahatlıkla açabilirsiniz, çok kolaydır. Genelde CPU Configiration gibi bir şey adı altında bulunması lazım.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Mart 2024 #9 Bluestacks Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 30 Mart 2024 #10 GucukBey dedi: BlueStacks indir. İndirip kurunca başka bir şeye gerek kalmıyor indir brawl starsı oyna. Genişletmek için tıkla... VT olmazsa BlueStacks'da çalışmaz. Ayrıca iğrenç bir şey her yerinden reklam fışkırıyor.
GucukBey dedi: BlueStacks indir. İndirip kurunca başka bir şeye gerek kalmıyor indir brawl starsı oyna. Genişletmek için tıkla... VT olmazsa BlueStacks'da çalışmaz. Ayrıca iğrenç bir şey her yerinden reklam fışkırıyor.