Valla bilmiyorum ki hocam. BIOS'a baktınız mı? Yada boot menuden deneyin.Diski bölüp oraya kurmama rağmen boot olmuyor hocam. Oluyor sonra kapanıp tekrar seçenek kısmı geliyor (Winsows ve Phoneix OS seçme kısmı) çözüm için bir bilginiz yok mudur?
Valla bilmiyorum ki hocam. BIOS'a baktınız mı? Yada boot menuden deneyin.Diski bölüp oraya kurmama rağmen boot olmuyor hocam. Oluyor sonra kapanıp tekrar seçenek kısmı geliyor (Winsows ve Phoneix OS seçme kısmı) çözüm için bir bilginiz yok mudur?
Hocam hiç açılmasa haklısınız da boot bölümünden Phoenix OS'a girdiğimde hata alıyorum. Sanırı olmayacak. :/Valla bilmiyorum ki hocam. BIOS'a baktınız mı? Yada boot menuden deneyin.
Bliss Os'da önerebilirim.Ama kurması çok bilgi istiyor.Merhaba benim bilgisayarım bayağı kötü. Yıllar yıllar önce blustacks falan açabiliyordum fakat şimdi haliyle programlar geliştiği için artık açılmıyor. İşlemci Pentium E5300 4 GB RAM ekran kartı yok. Anlayacağınız PC çöp fakat test kitaplarının yarısında web üzerinde çözüm videoları yok, Android uygulama olarak çıkartıyorlar ve ben bunlara erişemiyorum. Bu sorunu halletmenin bir yolu var mıdır? Aklıma eski sürüm BlueStacks vb. kurmak geldi fakat eski sürümünü bulamadım.
4 tane ayrı Android OS denemiştim. Hiçbiri açılmadı hiçbir şekilde, el değmişken bir şeyler yapayım kafasında GNU/Linux kurmuştum. O gün bugündür Windows arayüzünü görmedim kendi bilgisayarımda. Android OS'lere de ihtiyacım kalmadı, teşekkürler.Bliss Os'da önerebilirim.Ama kurması çok bilgi istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.