Çözüldü Android emulator kullanmak bilgisayarı yavaşlatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

unutamam21

Hectopat
Daha fazla  
PUBG Mobile için emulator arıyorum. MSI'ın emulatorunu kurmayı düşündüm ama birkaç arkadaşım emulator kurmanın bilgisarı yavaşlattığını söyledi. Beni bilgilendirir misiniz?

Çözüm
PUBG Mobile için emulator arıyorum. MSI'ın emulatorunu kurmayı düşündüm ama birkaç arkadaşım emulator kurmanın bilgisarı yavaşlattığını söyledi. Beni bilgilendirir misiniz?

RAM'in bir kısmını kullandığı için tabii ki de bir miktar performans düşüklüğü yaşanacaktır. Google Play Store veya BlueStacks kullandığım ve önerdiğim emülatörlerdendir.

RAM'in bir kısmını kullandığı için tabii ki de bir miktar performans düşüklüğü yaşanacaktır. Google Play Store veya BlueStacks kullandığım ve önerdiğim emülatörlerdendir.

Çözüm

16 GB RAM yeterli olur mu 3200MHz.

Kullandığınız zaman bilgisayarın bileşenlerinden güç vereceğiniz için normal işleyişi yavaşlatabilir ama bu sadece kullandığınız zaman geçerli. Her zaman değil.
Hangi emulatoru önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…