Android Emulator OpenGL 2.0 Hatası

Bil_Berk

Kilopat
Merhabalar. Ben 2 gündür ne kadar çok emulator denesem de hiçbiri yüklenmiyor ya da açılma ekranında %99'da kalıyor. Bilgisayarıma format atamdan önce hepsi çalışabiliyordu. Şöyle anlatayım MUMU emulator uygulama yükleme ekranında bir sorun olduğuna dair bir uyarı veriyor, OpenGL 2.0 diye, ama ne edersem edeyim soruna çözüm bulamadım. Ayrıca diğer emulatorler (Bluestacks, Nox) ise uygulamayı yükleniyor ama Android arayüze girme yüklenmesinde %99 da kalıyor. Kısaca açılmıyorlar. Bu arada bunun sorunun SSD veya HDD ile alakası var mıdır? Çünkü ben HDD kullanıcısıydım ve uygulamalar rahatça açılıyordu, fakat SSD alıp sistemi SSD'ye kurup format attım. Yani acaba sorun SSD'ye geçmemden mi kaynaklıdır? (Sanırım dahili ekran kartıyla alakalı çünkü opengl 2.0 hatası veriyor, ama eskiden böyle bir şey yoktu ilginç). Bu arada tüm dahili, harici ekran kartlarım güncel. Şimdiden teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı