M mustafa otu Hectopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #1 Facebook'ta telefonum güçlü olmasına rağmen bazen bağlantı hatası alıyorum ve yeni haberleri göremiyorum ama başka siteye girmeye çaliştiğimda giriyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.(note 4)
Facebook'ta telefonum güçlü olmasına rağmen bazen bağlantı hatası alıyorum ve yeni haberleri göremiyorum ama başka siteye girmeye çaliştiğimda giriyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.(note 4)
gktrk2000 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 111 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #2 Aynı sorun bendede var ne yazıkki. Vpn ile denedim fakat sonuç aynı.
umitbasci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 99 Yer İstanbul/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2015 #3 Aynı sorun bende de var. Uygulamada sorun var heralde. Tarayıcıdan girince sorun olmuyor.
M mustafa otu Hectopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #4 son güncellemeyi yapınca oluyor kaldırınca düzeliyor